polka winter

Dit truitje in polkadots blijf ik een hotty vinden! Truitjes zijn leuk en warm, maar moeten wel apart zijn voor mij! Eronder de stoere barok jogging broek in donkerblauw. Draag onder de hippe joggingbroek bij voorkeur een kek laarsje met hak, zo maak je er een sexy outfit van. Style een jogging ook eens met een blazerjasje en coltrui, voor het leuke contrast. De hele set is afkomstig van Smaak. Daar zijn we druk achter de schermen om jullie te blijven inspireren op fashion gebied. Top dag fashionista’s!!🦋🦋🦋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s