op mijn strepen staan

Vandaag sta ik op mijn strepen, in een kek truitje in deze print van Fetish. Lekker iets losser vallend en ook leuk te dragen met een wit colletje eronder zoals hier geshowd, goed voor koudere dagen. Eronder draag ik een vegan leather rokje in beige, dat ik lekker laag op de heupen laat vallen. Een maatje meer nemen is dan soms wel een goed plan. Neem vooral iets kortere rokjes bij voorkeur een maatje meer, dan vallen ze vaak mooier. De dikke grijze panty en de witte overknee laarzen staan er top onder, wat mij betreft. Heb je interesse in dit setje app of bel dan even naar Smaak en wij bezorgen het graag bij jullie thuis. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s