sixtys party

Als we geen party’s meer mogen hebben, dan maken we er maar een van onszelf! Deze grappige jurk met de scheve kopjes print is weer van Smaak en ook nog aan een sale prijsje te koop. Omdat het sneeuwt heb ik er zelf even een lekker warm vest overheen aangetrokken. De dikke panty en de kekke overknee laarzen maken het plaatje compleet en zorgen ervoor dat de kortere lengte van de dress voor mij mooi gecamoufleerd wordt en dat de outfit stijlvol blijft. Volg de Smaak filmpjes op fb en app of bel ons bij interesse.Top dag fashionistas!!🛷🏂⛄️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s