smaak setje

Ik heb weer een leuke set voor jullie samengesteld, van Smaak uit Geleen. De broek in goud met subtiel groen ruitje is van Harper en mega cool. Erop draag ik een orange coltrui en eroverheen het vegan leather jasje in zandkleur van Sisterspoint. Oranje en beige vind ik zelf een top match. Zo kunnen vrouwen die voornamelijk voor natuurtinten gaan, eens iets meer knallen in hun outfit. Accentkleuren geven net wat meer pit aan je outfit.. dat rijmt ook nog haha. Have a great day ladys!!🍣🌈🥰❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s