desert storm

Vandaag een vrolijke en langere jurk, met een mooi planten printje. Leuk blijven ze, de langere jurken en ook weer hot in het voorjaar en de komende zomer. Stoer met een heuptasje in de taille gedragen en stoere laarzen eronder, of deze suède overknee laarzen uit Maastricht, in een naturel kleurtje. De perfecte styling van de maxi jurk vind ik zelf, met een kek en kort lederen jasje eroverheen. Het groene jasje en de dress zijn beiden nog bij Smaak te bestellen overigens. Top dag girls!!✅✅✅

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s