bollen parade

Vandaag een dress uit de nieuwe collectie van Fetish, in vrolijke polka dots. Bollen is ook een favoriet en steeds weer terugkomend thema van Fetish. Deze jurk in comfortabele joggingstof fascineert door het zwierige en losse model en de leuke details, zoals de grote denim borstzak. Mooi ook dat legergroen in combinatie met black. Leuk met lange laarzen eronder voor de langere vrouwen, maar uiteraard ook leuk te dragen met kistjes en een zwarte panty. Jullie kunnen weer bellen of appen naar Smaak bij interesse. Top dag girls!!🦸‍♀️🦸‍♀️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s