hip broekie

Vandaag weer een broek in donkerblauw met bruine details van Fetish. Mooie hoge fitting en een kekke lengte, die mooi staat ook in het voorjaar met een pump eronder, zoals jullie kunnen zien. Nu ook leuk te stylen met een halfhoge laars uiteraard. Erop draag ik een bloesje met hoge kraag en aparte manchetten in een zalmkleurtje met lichtblauwe dotjes. Altijd goed deze stijl. Sportief, gekleed en toch vrouwelijk zou ik zeggen. Bij Smaak krijgen we nog altijd nieuwe Fetish collectie binnen en als jullie iets willen hebben kan er geappt of gebeld worden. Top dag girls!!🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s