natural beauty

Vandaag eens mooie naturel tinten en wel van Yaya en te koop bij Castelijn uit Beek. De trui en broek zijn uit de nieuwe voorjaarscollectie en mega leuk. De broek is lekker comfortabel en gemaakt uit een joggingstof en stoer met de grote tassen aan de zijkant. Er is ook nog een matching jogtrui bij in dezelfde tint en bovendien is deze jogset ook nog in grijs, maar daarover later meer! De trui is apart qua ontwerp en bovendien lekker warm ook nog. De set is te bestellen en Castelijn stuurt hem op of brengt hem rond. Top dag girls!!😍😍😍

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s