black power

Dat ik persoonlijk niet echt een zwart fan ben is wel duidelijk. Toch werd ik wel verliefd op deze te gekke Fetish set, door de aparte details waar dit merk zo goed in is! De rok heeft het Fetish tulpmodel en is een mix van twee stoffen. De basis is wollig en geruit en de toplaag zwarte voile. Let ook op de typische Fetish details zoals de stoere ketting. De top is bijpassend en de elleboogstukken matchting in de geruite stof van de rok. Deze set is er alleen nog in medium dus hurry up. De enkellange laarsjes in western style zijn van mezelf maar mega cool eronder. Top dag powergirls!!👨‍💻👨‍💻👨‍💻

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s