over the rainbow

Kleur bekennen in sombere tijden is altijd een goede opsteker! Bovendien laten ook de grote mode huizen veel kleur zien, voor het komende mode seizoen. Je word er in ieder geval vrolijk van, volgens mij. Deze bonte blouse met theatrale mouwen in een mooie soepele stof, is van Smaak en ik mix hem met een katoenen stretch broek, met een hogere pasvorm van Fetish. De broek heeft elastiek aan de bovenkant en is gemaakt in een mooie flessengroene kleur. Leuk en vrouwelijk met puntlaarsjes met een hakje, maar uiteraard ook tof met een halflang laarsje of een stoere sneaker. Top dag lady’s!!🌷🌷🌷

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s