bruin het nieuwe zwart

Bruin is volgens mij een beetje een ondergewaardeerde kleur, en voor mij persoonlijk veel zachter dan zwart. Dit Fetish pak vind ik ook een verborgen topper. De broek valt lekker een beetje hoger en het gilet is mooi qua belijning met lederen details. De witte coltrui staat er ook top onder en bruin met wit combineert altijd top. Ik draag altijd graag pittige laarsjes met een hak onder dit soort outfits. Het pak is te koop bij Smaak en nog in enkele maten verkrijgbaar. Top dag girls!!😎😎😎

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s