blue sky

Daar ben ik weer! Vandaag op deze stralende dag toon ik een travelstof pakje met flared pijpen, van Studio Anneloes en van Castelijn uit Beek. Een ode aan pap, want blauw dat was zijn favorite kleur! Onder het geruite pak in donkerblauw met wit, draag ik een ietwat theatrale skyblauwe blouse van Smaak met grote kraag en manchetten. Alle blauwtinten matchen met elkaar overigens! om het geheel sjieker af te stylen draag ik er voor de gelegenheid eens een klassieke pump onder. Sunny day girls!!🙏🙏🙏

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s