jog around the clock

Dat de jog trend hot is, mogen wel duidelijk zijn! Veel vrouwen werken thuis, maar dat hoeft niet te betekenen, dat we de hele dag in pyama gaan zitten! Dit jog pak van Yaya in antraciet is kei gaaf en de broek en top zijn uiteraard ook leuk los te dragen. Bovendien is dit pak er ook nog in mooi wolwit. Draag een pittig haklaarsje eronder en je bent toch lekker sexy gekleed. De outfit komt van Castelijn uit Beek. Top dag girls!!🙏🙏🙏

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s