jing jang bouquet

Bloemen blijven en deze jumpsuit van Alix is hier een mooi voorbeeld van! Hij is gemaakt van katoen en de belijning is top. Leuk ook de ruches aan de bovenkant. Een jumpsuit is een mode item dat iedereen in zijn kast zou moeten hebben. Deze is voor durvers en dus Elliefashionellie proof. Ik draag bij voorkeur een pittig hakje eronder, maar stoere schoenen kunnen natuurlijk ook uiteraard. Deze jumpsuit is te koop bij Market Eight in Beek. Daar hebben ze ook een spekkoek bar to go … zooo leuk! Top dag girls!!🔥🔥🔥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s