naturel beauty

Het merk Yaya dat ze bij Castelijn in Beek verkopen is erg goed bezig volgens mij! De collectie kenmerkt zich met een rustig en natuurlijk kleuren pallet en de stijl communiceert eenvoud, en is vrouwelijk met een sportieve touch. Bovendien duiken er ook steeds meer aparte items op. Deze jog pants in naturel heeft een top pasvorm en leuke details. Er is ook een bijpassende trui bij, maar vandaag mix ik de broek met een aparte trui van hetzelfde label. Een jog pants vind ik persoonlijk leuk in combinatie met een haklaarsje of schoen. Zo ontstaat er een casual sjiek setje, met een vrouwelijke en sexy touch. Top dag girls!!😻😻😻

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Elliefashionellie voor private shopping..06-30694857

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s