bruin het andere zwart

Jullie weten waarschijnlijk al wel dat ik persoonlijk niet zo een zwart fan ben. Niet dat ik het verfoei, maar omdat de meeste vrouwen toch steeds weer alleen voor zwart kiezen, terwijl er heel veel andere alternatieven zijn. Bruin is zo een alternatief en bovendien een erg mooie en voor mij ondergewaardeerde kleur. Dit pakje is van Fetish en heb ik speciaal voor jullie samengesteld in de sale. Het heeft supermooie Fetish details en een zeer vrouwelijke vormgeving. Met de gouden strik ceintuur van Pinned maken we het plaatje compleet. Maak snel een shopping date bij Smaak en scoor de leukste items aan bodemprijzen, maar geniet ook van nieuwe Fetish items. Top dag girls!!😻😻😻

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s