print pak

Print pakken blijven ook dit jaar nog hot en ik smul ervan! Deze is van Aaiko en van afgelopen jaar, maar nog steeds een topper, omdat hij vooruitstrevend was. Eronder draag ik een felblauwe coltrui. Coltruien onder pakken vind ik stoer en sportiever soms dan een blouse. Dd gouden laarsjes met puntige neuzen komen dit keer ook uit mijn eigen kast en staan er top onder. Goed om aan te schaffen trouwens, schoenen of laarsjes in goud of zilver. Die matchen overal onder. De tas is trouwens te koop bij Gelaen31. Dwars gedragen blijf ik leuk vinden en staat lekker casual. Mijn haar is door de corona periode flink gegroeid en dat laat ik even zo. Top dag fashionista’s!!😻😻😻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s