gouden veldslag

Vandaag weer een pittig setje van Smaak uit Geleen. Ik draag een gouden broek, met een wasachtige coating en daarop een gek truitje met veldslag op de rug, beiden van Fetish. Dit merk komt nog wekenlijks nieuw binnen bij Smaak en ik smul dervan. Het truitje heeft weer leuke details. Het strikje aan de voorkant en de gehele top is overspannen met tule, dus bestaat uit twee lagen eigenlijk. Door de pittige snit van de broek staat deze ook erg leuk met een puntig laarsje eronder. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s