ownstyler

Vandaag op deze zonnige dag een vlotte set met de barok jog! Ik draag de donkerblauwe broek in joggingstof met een lief harten blousje en eroverheen mijn jasje in wit van Desiqual. Eronder puntlaarsjes en ik ben ready to go. De style tip van mij is …draag op wijdere broeken bij voorkeur een korte top, kort jasje of top in de broek. Zo blijft de taille goed zichtbaar en lijk je optisch slanker. Een hak verlengd optisch je benen en toont ook smaller overigens. Mooie dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s