leather butterflies

Vandaag een voor jullie zelf samengestelde set weer. De trui met pastel butterfly print is mooi zacht van kleur en komt van Avanti uit Maastricht. Eronder draag ik een vegan leather broek van Yaya en te koop bij Castelijn uit Beek. Zachte kleuren matchen allemaal bij elkaar en we gaan deze zomer veel pasteltinten zien. Licht rose en blauw maar ook mintgroen en veel beige tinten gaan we zien. Zo maken we bovendien een simpele broek trui combinatie bijzonder. Om de broek nog wat extra pit te geven, draag ik er puntige enkellaarsjes onder, in een zachte kleur. Top zondag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s