blue in the house

Blauw blijft ook een van mijn eigen favoriete kleuren en is van alle tijden. Ik draag hier een zelf samengestelde set met als basis de travel broek in donkerblauw van Studio Anneloes. Een goede basisbroek met een ultiem draag comfort. Eroverheen mix ik een jasje in hemelsblauw uit de sale, van Smaak. Daaronder een gebloemde blauwe top. De Chanelachtige ceintuur is ook geweldig en komt uit Parijs. De laarsjes in een kekke tweekleur zijn van Lola Cruz. Leuk zo een blazer met broek outfit… met aparte ceintuur en laarsjes wel extra gepimpt uiteraard. Top dag girls!!🐸🐸🐸

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s