soul sister

Deze broek met subtiel glitter streepje spotte ik in de sale bij Smaak. Mix hem met een witte oversized colbert en bindceintuur in de taille en puntlaarsjes van Lola Cruz. Bij Smaak kun je nu aan -7O% korting toffe setjes scoren en Gaby en Ik helpen je hier graag bij. De bruine blazer op de tweede foto is overigens ook uit de sale en oversized blazers zijn nog steeds de bom. Ik ben er vandaag dus kom passen zou ik zeggen! Top dag girls!!😻😻😻

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s