purple rain

Op deze regenachtige tweede paasdag violet, omdat dit wat mij betreft een geweldige kleur is. Dit pak van Ydence is van enkele jaren geleden. Hiermee is dus duidelijk te zien dat Smaak altijd de modetrends voor is. Deze hangt dan ook in mijn privé kast, maar ik laat hem vandaag toch zien op mijn blog, omdat deze kleur juist dit voorjaar dé mode kleur is. Draag een wijde broek met sneakers is mijn advies. Deze witte jongens van K&S komen van Beurskens uit Beek en staan bijna overal onder. We zien dit voorjaar weer veel vooral oversized pakken en nu ook in pastelkleuren. Ook Fabienne Chapot heeft een geweldig rose pak in de collectie. Top dag girls!!💋💋💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s