op grote hoogte

We gaan letterlijk en figuurlijk de hoogte in met deze Fetish topper! De high waisted broek in een mooie roestkleur en stoer touw aan de voorkant, is weer de bom! Je kunt hem omklappen aan de bovenkant maar ook half hoog of mega hoog dragen. Highwaisted broeken zijn ook zeer geschikt voor kleinere dames, omdat deze meer beenlengte creëeren. Draag wel altijd iets in een hoge broek, of iets korts erop, zodat de taille altijd goed zichtbaar blijft. De hele set komt weer van Smaak uit Geleen en de top is ook nog eens in de sale. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s