witte wieven

Vandaag de witte broek in de hoofdrol! Deze ietwat baggy highwaisted broek is weer van Fetish en nieuw in de collectie van Smaak. Je moet er wel iets langere benen voor hebben, vind ik zelf en een hak staat extra sexy! De tweekleurige laarsjes van Lola Cruz zitten minder maar staan geweldig haha! Op de broek draag ik een aparte groene top van Fetish met kekke rugpartij. Ook als de fysieke winkel dalijk stopt, gaan we mobiel door met dit fantastische merk.. fetish rules. Top dag fashionista’s .. jullie kunnen vanmiddag nog een afspraak inplannen bij Smaak … ik ben er vandaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s