fetish party

Dat het Bulgarische merk Fetish bijzonder is weten jullie inmiddels wel! Ook de jurken hebben altijd bijzondere details. Deze hemd dress is voorzien van schattige roosjes, maar toch stoer wanneer deze als jurk gedragen wordt. Draag er een paar suède laarzen onder of maffe kistjes voor de stoerdere chicks. Dit item staat ook leuk over een skinny broek of legging. Toevallig hangt deze dress nog in de sale bij smaak. Iedere week blijven er bovendien nog nieuwe Fetish items binnenkomen dus… volg ons! Top zondag girls!!😻😻😻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s