betty blue

Ik draag graag jumpsuits en raad ze iedereen aan, omdat je dan niet na hoeft te denken over combineren! Deze blue version is van Studio Anneloes en uit de travel collection. Ik draag er een grappig colletje onder van Smaak met bloemen. Zo is de jumpsuit extra leuk en warmer ook. De puntlaarsjes staan er super sexy onder, vind ik persoonlijk. Bij Castelijn in Beek hebben ze een groot assortiment van Studio Anneloes. De travel collection is overigens ook nog kreuk en dus strijkvrij. Top dag girls!!🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s