brown sugar

Bruin is voor mij het betere zwart! Deze kleur is volgens mij een beetje ondergewaardeerd en zoo mooi! Hier draag ik weer een apart Fetish pak. De broek en gilet hebben bijzondere details, zoals de lederen banden aan het gilet. De broeken van Fetish zijn altijd enkellang en staan volgens mij perfect met een pittig hakje eronder. Weer draag ik hier de aparte Lola Cruz laarsjes, want die staan bijna overal onder. Pakken voor dames blijven hot en zijn altijd een goede aanschaf volgens mij.Top dag girls!!🦸‍♂️🦸‍♂️🦸‍♂️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s