koningsdag

Een koningsdag met een gouden randje, met diep respect voor mijn beste fashion vriendin ever! Gaby van de Poel en Elliefashionellie werken vandaag voor de laatste keer op de Graaf Huynlaan bij Smaak, met een koninklijk en opgeheven hoofd!! Maar ons gevoel voor fashion is niet te stoppen, dus blijf ons volgen! Deze trui is drie jaar oud en van Minueto en van Smaak. We liepen de tijd voorruit zoals jullie zien. Eronder draag ik een culottes van Sarah Pacini, een top Italiaans merk en ook anders denkend en eigenwijs in z’n ontwerpen. Anders denkend zijn kost tijd om begrepen te worden. Fijne dag fashionista’s .. tot gauw!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s