broekie jurkie

Ik heb weer een speciale set voor jullie samengesteld vandaag fashion vriendjes! Ik draag een gebloemd jurkje, los gestyled over een wijde broek, met een top eronder en pittige laarsjes. De broek komt van Market Eight trouwens. Er is ook een blazer bij, maar zo creëer je een heel ander beeld. Hebben jullie een toevallig een recht print jurkje in de kast misschien, probeer het dan eens op deze manier te stylen! Wijde broeken zijn weer hot en staan uiteraard ook leuk met een paar vette sneakers eronder. Fijne dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s