rainbowgirl

Life is a rainbow, maar je moet hem wel zelf maken! Ik ben dol op kleuren en het modebeeld is kleurig. Ik draag hier een wijde rok in een aparte streep van Compania en daarop een grappige sweater met opdruk.. “fasten your seatbelts”! Leuk om een los glitterkraagje eronder te dragen, in een kleur die terugkomt in de rok. Witte laarzen zijn een goede musthave en het witte jasje van Desiqual ook. Kort in de nek draag ik een apart kettinkje met parels. Ook dit is een hot item dit seizoen.. maar dan wel parels in een nieuw jasje, gecombineerd met felle kleurtjes. Top dag girls!!🥳🥳🥳

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s