voorjaars beertje

Als het voorjaar grillig is qua weer, passen we daar uiteraard ook onze outfit op aan. Een funfur body zoals deze van Yaya is daarom altijd een goede aanschaf. Verder is een wolwitte broek ook altijd leuk en mooi om te dragen in het voorjaar. Dit is een bijzonder exemplaar van Nümph, met poffende pijpen aan de onderkant. Onder de lange body draag ik een mooi gekleurd truitje uit de nieuwe collectie van Msch met pofmouwen. Pofmouwen blijven ook hot en ik smul ervan. De gouden laarsjes maken het beeld compleet. Top dag girls!!🤡🤡🤡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s