pittige panter

Deze panterprint broek van Studio Anneloes blijft voor mij een topper! Dit merk heeft vele leuke printbroeken in de travel quality en staan altijd sexy. Erop draag ik een oranje/rood truitje met pofmouwen van Msch. De kettingen in goud vieren hoogtij, hoe meer hoe beter. We mixen nu ook parels met goud en kleur. Leuk om verschillende lengtes met elkaar te mixen. Draag veel kettingen samen wel bij voorkeur op een effen top en niet op print items, anders wordt het allemaal wat veel. Top dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s