hippo girls

We waren gisteren in Leuven bij Hippo stores en aangenaam verrast. Ontvangen met een glaasje rose bubbels, spotte we de meest toffe sets. Kleuren en een edgy eigenzinnig mode beeld voert de boventoon en daar smult Elliefashionellie uiteraard van. Deze set is een mix van retro en edgy. De rok is strak van boven en gerend van onderen en valt op door de orange neon kleur en toffe splitten. Erop combineer ik een total oversized sweater met vleermuismouwen en gekke opdruk en een theatrale ketting. Durf te mixen met kleur en stijlen! Top dag girls!!🌈🌈🌈

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s