colour girl

Ik ben erg blij dat de terrassen weer open mogen! Wél flaneren en toch geen kou lijden, das de uitdaging. Natuurlijk snapt Elliefashionellie dat en ik geef jullie graag inspiratie. Kruip eens uit die saaie schutkleuren en dat veilige zwart en beige en durf eens kleur te bekennen. Zie het leven als een feestje en geniet! Hier draag ik een knalrose funfur jasje van het merk Flamorous uit Leuven van Hippo Gold. Eronder een paarse broek en een crème kleurige blouse om de rust te bewaren. De bril is oversized met een retro touch en van Tom Ford. Top dag girls!!🌈🌈🌈

Een gedachte over “colour girl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s