studio girl

Dat ik de travel broeken van Studio Anneloes wel leuk vind, mag jullie nu wel duidelijk zijn! Ik draag hier een print exemplaar met retro patroontje en erop een vegan leather blouse uit mijn eigen kast, met theatrale pofmouwen. De laarsjes in tweekleur van Lola Cruz maken de outfit compleet. Ze zijn er ook in zwart met wit variant, maar deze bruin met offwhite vind ik zelf de bom! Het piepkleine omhangtasje is overigens een leuk fashionable accessoire en van Fabienne Chapot. De laarsjes staan bijna overal onder en maken iedere outfit tot een feestje. Fijne dag girls!!😻😻😻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s