Camel pastels

Vandaag weer een nieuwe primeur van Smaak en natuurlijk van Fetish! Deze nieuwe collectie daar kunnen jullie voor appen en bellen en wij bezorgen! Ik draag een mintgroene broek van Fetish, met leuke details en een top fitting. Deze broek valt iets wijder in de kuiten en ook hoger in de taille. Erop een fantasie top van Fetish, met retro print en eronder mijn toplaarsjes van Lola Cruz. Is het geen plaatje dames en ideaal voor dit weer ook! De ketting met parels is uit mijn privé collectie en de bril is van Tom Ford. Grote retro brillen zijn de bom en vooral met een gouden montuur. Top dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s