light blue blues

Vandaag weer denim! Ik draag een denim pak in light blue van het merk Yayathebrand. Leuk is de lengte en het model van de broek en het jasje erop, zodat er een denim pak ontstaat. Als je de mogelijkheid krijgt om een compleet pak te kopen, moet je dit altijd doen. Bovendien kun je het jasje en de broek altijd nog afzonderlijk dragen. Onder het jasje draag ik een retro print truitje in mooie pasteltinten met een zwarte touch. De western boots van lola Cruz in camel staan eigenlijk overal onder. Top dag girls!!💕💕💕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s