witte pastellen

Dat pasteltinten hot zijn dit voorjaar dat is nu wel duidelijk! Maar hoe combineren we ze? Mijn eerste tip is dat je nooit donkere schoenen eronder draagt, dat oogt te hard. Investeer dus in een naturel gekleurd laarsje of schoen. Beige of camel, of goud en wit is top. Deze denim jack vind ikzelf de bom, door het oversized model en de kleuren. Vandaag draag ik er een witte highwaisted denim onder, van Mademoiselleyéyé. Zelf ben ik dol op highwaised broeken. Ze zijn ideaal voor dames met billen en heupen en een smallere taille. Top dag girls!!💕💕💕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s