country girl

Vandaag een pak in roest bruin van baby rib met flared pijpen. Deze topper heeft een sublieme pasvorm en is van Fabienne Chapot, een van mijn favorite merken. Ik draag er een wit shirt onder met stoere print. Stoere print t-shirts zijn nog steeds hot en je maakt er ieder pak instant ruig mee, ook klassieke pakken. De western laarsjes van Lola Cruz blijven geweldig en staan overal onder. Laarzen in een natuurtint zijn trouwens altijd een goede investering. De strikceintuur in goud is van Pinnedbyk. Top dag girls!!🧑‍🌾🧑‍🌾🧑‍🌾

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s