anneloes poes

Dat Studio Anneloes ook een van mijn favorite merken is dat mag nu wel duidelijk zijn. De comfie broeken vind ik top om mee te combineren en staan ook gaaf bij iets “flinkere” meisjes. Dit merk evalueert en maakt ook kekke pakjes nu en jumpsuits, lange rokken en jurken in toffe prints. Dit pak is lekker vlot, heeft een beetje retro printje en staat leuk in combinatie met een stoer t-shirt. Het pak komt van Castelijn en het shirt van Market Eight. Ik draag zelf onder de travel broeken het liefste een stoere hak of laarsje. Zo blijft het geheel lekker sexy. Top dag fashionista’s!!😻😻😻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s