red culottes still hot

De rode culottes blijft hot wat mij betreft! Wijde broeken zijn ook nog steeds een trend. Ze staan ultra vrouwelijk en classy. Deze is van Compania en de top van Sisterspoint. Dit Hollandse merk maakt ook kekke items voor sympathieke prijsjes. Deze top is nog van afgelopen seizoen, maar liep duidelijk zijn tijd voorruit. Mouwen mogen theatraal zijn nog steeds en ik voorspel dat deze winter de schoudervullingen ook terug zullen keren in het modebeeld. Een wijde broek of culottes style ik graag met een paar stoere slippers. Deze in nude tint met lak staan toppy bij deze outfit. Het roze tasje van Gelean31 is ook een eyecatcher. Mooi om de schoenen en tas in eenzelfde kleur te kiezen en pastel accessoires zijn op dit moment very hot. Top dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s