oranje wint

Niet alleen ons elftal gaat winnen, maar ook onze outfit! Oranje is een top kleur en is er in vele varianten! Ik draag hier een wijde theatrale jurk van Compania in een warme oranje tint en eroverheen een stoere bomber van Yéyé met fruit print. De grote tas uit Zeeland en de stoere birkenstock- achtige slippers van Van Haren, maken deze outfit lekker casual sjiek. Zo stijl je een prinsessen jurk lekker casual volgens mij, en maak je hem tevens “iets minder weather”proof! Top week fashionista’s!!😝😝😝

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s