stoere lengtes

Ja hoor er is weer een spettende nieuwe Fetish collectie binnen gekomen en deze summer dress is het topje van de ijsberg! Gaaf met de typische stoere Fetish details uiteraard, zoals de leuke applicatie aan de zijkant en het stoere koord in de taille. Het printje vind ik persoonlijk mega cool en een beetje retro. De pasvorm is subliem en sluit ook mooi aan bij de bovenkant, zodat er een gewone bh onder gedragen kan worden. Ik stijl deze dress stoer met plateau sandalen van Van Haren uit Geleen(echt leer) en een top omhangtas ook in een mooie leer kwaliteit, van Gelaen31 aan de overkant. Top zaterdag in onze pop up aan de Salmstraat in Geleen. Top dag girls!!🌞🌞🌞

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s