lange bouquetten

Dat lange jurken nog steeds hot zijn dat is wel duidelijk! Je ziet je in vele vormen en prints. Deze van Colorful rebel vind ikzelf de bom! De kleur en de print is prachtig en het paars overheerst. Wikkeljurken staan bijzonder goed bij vrouwen met vrouwelijke vormen en een smalle taille. Dit merk is betaalbaar en heeft deze zomer veel van dit soort jurken in de collectie. Ook Fetish heeft veel lange jurken deze zomer, met een uitmuntende pasvorm. We krijgen nog een hittegolf voor de kiezen dus be prepared haha! Top dag girls!!…. ook leuk met een kek kort jasje eroverheen zoals jullie kunnen zien!!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s