sunny stripes

De zomer keert terug next week en we zijn erop voorbereid! Deze gestreepte zonnige jurk van Fetish is bijzonder qua stof, kleur en print. Mooie belijning ook weer aan de bovenkant, zodat je er gemakkelijk een zwarte bh onder kunt dragen. Mooie lengte ook en perfect met een kort jasje eroverheen te dragen, bij koelere dagen zoals vandaag. Aanstaande zaterdag is er weer veel nieuwe Fetish candy… dus wait and see. Top dag girls!! See you on saturday in onze outlet aan de Salmstraat.🥰🥰🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s