fetish girl

Vandaag weer eens een kekke Fetish set, goed voor dit weertje! Ik draag een mooie blauwe broek met een perfecte, iets hoger vallende pasvorm, dus zeer vrouwelijk weer. En erop het laatste nieuwe Fetish topje met de typische Fetish details. Gaaf met een blokhak eronder in een gouden kleur. Aanstaande zaterdag zijn Gaby en ik weer aanwezig in de pop up aan de Salmstraat in Geleen van 11 tot 5 en dan kunnen jullie komen passen. Iedere week nieuwe Fetish oogst! Top dag girls!!🥰🥰🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s