real nature

Vandaag sta ik weer in de pop up van Smaak en deze linnen jurk moet gezien worden. Natuurlijk stofje en mooi in eenvoud en kleur en natuurlijk weer van Fetish. Ik stijl de jurk met naturel accessoires van onze overbuurman en de platte sportieve instapper uit mijn privé collectie staat er naar mijn mening lekker sportief en top onder. Tuniekjes blijven geweldig en je kunt deze ook leuk combineren met een strakke broek eronder uiteraard. Sunny day girls!!👅👅👅

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s