strepen en poeders

Leuk om zelf te mixen met kleding! Ik houd ervan om oude en nieuwe items en kostbaar en goedkoop met elkaar te matchen en zet graag veel accessoires erbij in, om het geheel een persoonlijkere touch te geven. De gestreepte rok is uit de nieuwe collectie van Summum en er hoort eigenlijk een zelfde top bij. Nu stijl ik hem met een grappig shirt van Ydence en Smaak, uit een eerdere collectie en het rose denim jasje vond ik ook nog in mijn kast. De laarsjes zijn van Dwars en uit de sale en staan er top onder. De sieraden zijn ook privé bezit en goud is niet alleen zeer actueel op dit moment, maar ook nog mooi bij deze outfit. Top dag girls!!👌👌👌

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s