transfer please

Het merk Transfer blijf ik top vinden! Mooie items voor goede prijzen en een mooie pasvorm. Deze knalroze rok is nog uit de zomercollectie. Vandaag mix ik hem met een kek shirt en kort jasje, in een mooie roomkleur. Draag altijd korte items op lange rokken dan leg je het accent mooi op de taille en lijk je optisch langer en slanker! Tops met opdruk vind ik zelf erg leuk maar let op met reclame teksten haha … je betaalt er toch al voor! Mijn gouden schoentjes uit Gran Canaria blijven een top aankoop… ze geven iedere outfit een instant glamoureus randje. Top dag ladys!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s